Pachet 3 NOPTI/4 ZILE

ZIUA I
16:00 Sosire la Murighiol ,la Cherhanaua Veche ,unde puteti parca masina, contra cost. Acolo se va face si imbarcarea.Traseul spre Crisan se va face pe Canalul Uzlina – Lac Uzlina – Lac Isac – Canalul Litcov – Canalul Lung.Durata este de aprox. 2 ore, timp in care veti putea admira flora si fauna Deltei, acesta fiind un traseu foarte ofertant din acest punct de vedere. Avand in vedere ca in barca pot sa fie mai multe grupuri va rugam sa va luati o marja de siguranta legata de traffic, gasirea locului de parcare, astfel incat sa nu intarziati. Este absolul necesar ca marimea si greutatea bagajelor sa nu fie exagerate.
18:00 Cazare la pensiune
19:30 Cina


ZIUA II
08:30 Mic Dejun
09:30 Imbarcare si plecare la Padurea Letea. Odata ajunsi in satul Letea veti debarca si veti fi preluati de o masina de teren care va asigura transferul intre sat si Padure ( aprox. 7 km). Vizitarea padurii cu aspect tropical, desfasurata sub forma unor fasii numite hasmacuri, situate intre dune nisipoase, dureaza aprox. o ora si jumatate, timp in care veti fi insotiti de un ghid.
14:30 Pranz la pensiune – Program liber
19:00 – 20:00 Cina

ZIUA III
08:30 Mic dejun
09:30 Imbarcare si plecare pe lacuri si canale
13:30 Pranz cu mancare traditionala de Paste,dupa care urmeaza program liber
17:00/18:00 Apus de soare pe unul din lacuri.
20:00 Cina ( antreu,fel principal,desert)


ZIUA IV
09:30 Mic dejun
11:00 Transfer spre Murighiol


INFORMATII
In fiecare zi la pranz si la cina se va servi meniul zilei fiind in principal (dar nu exclusiv) pe baza de peste. Meniul este acelasi pentru tot grupul. Daca in grup exista persoane care nu mananca peste sau sunt vegetarieni va rugam sa ne anuntati din timp pentru a pregati meniu separat.
Copiii sub 6 ani platesc 25% din valoarea pachetului ce contine cazare, masa, transfer,plimbari si pat suplimentar in camera parintilor.
Copiii intre 6 – 12 ani platesc 50 % din valoarea pachetului ce contine cazare,masa,transfer,plimbari si pat suplimentar in camera parintilor. Copiii de peste 12 ani platesc pachetul la valoare integrala.
Supravegherea copiiilor pe toata durata programului revine exclusiv parintilor si vor purta veste de salvare pe toata durata deplasarilor.

Rezervari:
Nr. Tel: 0722 686 306
Email: touring_eden@yahoo.com