Pensiunea Eden, Delta Dunarii

Sat pescăresc la origini, Crişan a cunoscut o dezvoltare rapidă tocmai datorită poziţiei sale privilegiate pe cel mai circulat canal, Sulina, frecventat de navele comerciale cât şi de cele de turism şi agrement.

Pensiunea “EDEN” este situata în Crişan, localitate în care se bifurcă, cel mai adesea, majoritatea escapadelor în Delta Dunării.

”EDEN” dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecarea cameră este dotată cu aer condiţionat, baie cu cabină de duş şi uscător de păr, televizor, cablu TV, frigider.

Pensiunea are piscina exterioara, 6m/13m, cu terasa deschisa care o deserveste.

Pensiunea este echipată cu centrală termică ce asigură apă caldă permanentă şi încălzire centrală pe timpul perioadelor friguroase.Pensiunea dispune de bar, restaurant şi terasă cu o capacitate de 60 de locuri, unde se pot servi diferite specialităti din peşte, dar şi preparate tradiţionale.

Pensiuni Delta Dunarii – Daca va aflati in cautarea locului perfect in care sa va petreceti concediile si vacantele, pensiunea Eden din Delta este gata sa va ofere un sejur de neuitat in Delta Dunarii

Contact

    Telefon: +40-722-686.306
+40-722-686.306

    Mail: touring_eden@yahoo.com